Från södra Skåne kom nyfikna glasblåsaren Leif Lundberg med drömmar om att upptäcka. Även med en plats i Guinness rekordbok år 1990 för hans handgjorda glastrombon och en bastuba hade han mer att ge. 

Av ren skaparglädje och ny teknik tillverkades den naggande goda Lundberg Classic Golden Spiced. Bakom den klassiska smaken ligger en ny och imponerande teknik med fokus på en snabb process som ger lång njutning. Av slump inspirerades Leif att skapa drycken, då han såg ett amerikanskt TV-program som tillverkade Whiskey på ett icke-traditionellt vis. Detta var gnistan som startade elden. Efter mycket experimenterande hittade Leif den perfekta metoden, och receptet till Lundberg Classic Golden Spiced kom till. Med verktyg som ekplank, ultraljud och ström framtas drycken på bara några dagar istället för år. Av rätt lufttryck frigörs dryckens smakämnen och färg vilka är jämförbara med den långa traditionella åldringsprocessen resultat.

I en värld full av stress kommer denna dryck för att påminna om värdet av långsam och äkta njutning. Det är nämligen vad fast process – slow living syftar på.

En noga utvald och väl avvägd produkt bör bäras fram av en unik identitet och väl genomarbetad designprofil. Zenit Design har utvecklat Lundberg Classics varumärke genom att föra samman moderna smaker med en känsla av tradition. Läs mer om designprocessen bakom varumärket här.